Adım adım mutfak

ADIM ADIM MUTFAK Fotoğraflarla yemek,pasta,kek,tatlı,çorba,salata,meze tarifleri.

22 Ekim 2015 Perşembe

SEBZELİ KREM PEYNİR

›
Özellikle aperitif  olarak galeta ile kıtır kıtır yenilebilir. Kahvaltınız da, sandviç içlerin de, kanepeler de dip sos olarak kullanabi...
21 Ekim 2015 Çarşamba

SÜTLÜ KARNABAHAR ÇORBASI

›
Karnabahar ne yazık ki pek sevilen bir sebze değil. Ama sağlık açısından ve sebze tüketmek adına ona biraz şans tanımalıyız. Mutlaka se...
17 Ekim 2015 Cumartesi

PEYNİR TABAĞI

›
Çok çeşitli yerel peynirlerimiz bulunmaktadır. Bu peynirleri farklı tatlarla kombine ederek göze ve damağa hitap eden peynir tabağı hazı...
9 Ekim 2015 Cuma

KIŞLIK DOMATES SOS

›
Kışa hazırlık yaparken Menemen Konservesi ve Domates Konservesi dışında bir de Domates Sos hazırlarım. Yapım teknikleri tamamen aynı sadec...

KIŞLIK DOMATES KONSERVESİ

›
Domatesi saklamanın çeşitli yolları var. Ben domatesi küp şeklinde ve püre şeklinde konserve olarak saklıyorum. Bu yazımda size küp şeklin...

KIŞLIK MENEMEN KONSERVESİ

›
'Yazın çalışın kışın rahat edin' diyerek başlayalım Kış Hazırlıklarımıza :) Domatesin bol ve ucuz olduğu Ağustos - Eylül aylarında ...

Domatesin Kabuğu Nasıl Soyulur?

›
Domatesi kahvaltı ve salatalarda kabuklu tüketmenizi tavsiye ederim. Ben günlük tüketimde domatesin vitamini açısından kabuğunu soyma gereks...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

ADIM ADIM MUTFAK
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.